top of page

Jotain meistä

Perustimme Kampicoffeen yksi ajatus mielessämme: tarjotaksemme korkealaatuista, herkullista energiakahvia ja tuoreita leivonnaisia poiketen tavallisista ketjukahviloista. Siksi kahvila onkin ilmapiiriltään ja sisustukseltaan kodin omainen- paikka jossa viihtyy ja voi viettää rauhallisen kahvihetken herkkujen parissa.

Mitä on energiakahvi? Tämä MCT-öljyn ja kahvin yhdiste antaa juomalle puhtaamman energiamuodon joka tukee painonhallintaa. Öljyissä olevien rasvojen ansiosta juoma virkistää mieltä ja selkeyttää ajatuksia. Samanaikaisesti nämä rasvat saavat sinut tuntemaan itsesi kylläiseksi ja tukevat terveellisiä elämäntottumuksia. Intohimomme huippuosaamiseen on ajanut meidät alusta alkaen. Tiedämme, että jokainen tuote on tärkeä, ja pyrimme tekemään koko kahvikokemuksesta mahdollisimman palkitsevan. Kokeile!

Leipomotuotteemme tulevat lämpiniä uunista päivittäin ja monet herkut ovat löytäneet ystävänsä ympäristössämme. Teemme tilauksesta myös listan ulkopuolelta kaikenlaista asiakastoiveitten mukaan.

Monet naapuruston asukkaat ovat löytäneet kahvilan ja sen ystävällisen ilmapiirin - monet tulevat myös rupattelemaan, sillä meillä löytyy aina aikaa vaihtaa muutama ystävällinen sana.

bottom of page